Ståhej om sms lån er en storm i et glas vand

Der har været stor røre i medierne over de moderne sms lån

De gør det muligt at låne penge, her og nu, uden at stille sikkerhed.

Dermed er der ikke mange, der i dag, ikke kender risikoen ved at tage denne type lån, der kan blive ekstremt dyre, hvis man ikke overholder sine afbetalinger.

På mange måder er det en storm i et glas vand, for der er jo ikke samme ståhej omkring risikoen ved at flyve eller køre i bil, drikke alkohol og lignende, hvor det jo gælder dit liv og ikke blot penge. Selvom det er alvor og virkelighed for mange mennesker, at de er endt i en spiral uden ende ved de risikofyldte sms lån, er der måske god grund til at slå lidt koldt vand i blodet. Vi lever i et risikosamfund, og der er både fordele og bagdele ved at tage chancer.

Derfor er det ikke ubetinget forkert at tænke i at tage lån på denne måde. Står du eksempelvis med andre regninger, der kan betyde, at du ender i RKI, og at du skal igennem dyre inkasso sager, kan der være store fordele ved at låne nu og her. Samtidig får du pengene så hurtigt, at man må betegne bankernes normale behandlingstider som reel sneglefart. Det er dyrt at ende hos inkasso, og dermed kan du spare mange penge ved at låne på denne måde.

Naturligvis er der en risiko, ligesom der er en risiko ved at gå over gaden, men ved du eksempelvis, at du har et almindeligt banklån på vej, eller en anden form for indtægt, kan et sms lån hjælpe dig til at du undgår dyre gebyrer, og at du blive registreret som dårlig betaler.

Er du allerede i RKI, er dette også din eneste reelle mulighed for at låne, for bankerne siger nej, uanset hvor lille, eller stort, det beløb du skylder, i Ribers er. Dermed er der også den mulighed, at låne over sms for at betale sig ud af RKI, og dermed få muligheden for igen at låne hos bankerne, og på den måde kan du så betale dit sms lån ud, og kun have en dyr periode, imens bankerne snegler sig til en løsning på dine behov.

Er det eksempelvis din vaskemaskine, der er gået i stykker, kan et mini lån her og nu også betale sig, for du får hurtigt brugt mere på vaskeriet, end det koster at låne pengene til en ny vaskemaskine over sms. Er det din bil, der er brudt sammen, og er din mekaniker ikke med på en afbetalingsordning, er situationen den samme. Det er komfortabelt at have bil, og man vil opleve, at der er så meget spildtid ved at tage det offentlige, at eksempelvis en times overarbejde om ugen og et sms lån er en langt mere komfortabel løsning, der måske ikke koster mere, hvis du tænker dig om.

Det handler om at se realistisk på situationen. At lave et regnskab er en god begyndelse, hvor man medregner sine afbetalinger, og er man tryghedsnarkoman, kan man tænke en marven ind, der sikrer, at man kan betale afdrag, selvom der sker noget uventet i ens hverdag. Er man bevidst om sin økonomi, og kan se sig ud af det, er denne form for lån en god service, der sikrer, at du kan skaffe penge nu og her, til eksempelvis et godt tilbud der kun gælder i en kortere periode.

Det er paradoksalt, at bankerne har skabt en krise, ved at låne mange, mange, penge ud til store lånere, men nu holder helt almindelige mennesker i kort snor, som om det var de små lån, der har slået bunden ud af vores velfærdsystem. vivus.dk, Folkia, Ferratum, D.E.R., Léasy, LÅNLET, Selene Finans, ALFALÅN, GE Money og pengeautomaten.dk, er blot nogen af de udbydere der er, så mulighederne er mange og meget forskellige. Her er kun nævnt nogle af de mest populære, så brug lige tiden der skal til, for at sætte dig ind i de mange forskellige priser og muligheder der er. Og slå så koldt vand i blodet!

Tænk dig om, men husk at det er farligere at køre for stærkt, end det er at tage et sms lån!

Vælg dit lånebeløb:


Ønsket løbetid:


Vælg dit lånebeløb:


Ønsket løbetid: